Condicions de Venda

DEVOLUCIONS

Per a processar canvis i devolucions, si us plau omple el següent formulari:

Política de canvis i devolucions

Tens 10 dies per a sol·licitar la devolució o canvi d’articles de la teva comanda. Si han passat 10 dies des de la teva compra, per desgràcia no podem oferir un reemborsament o canvi.

Per a ser elegible per a una devolució, l’article ha d’estar sense usar i en les mateixes condicions en què el vas rebre. També ha d’estar en el seu embalatge original.

Per a completar la teva devolució, requerim un rebut o prova de compra.

Hi ha algunes situacions on només es poden garantir reemborsaments parcials: (de ser aplicable)

* Qualsevol ítem que no es trobi en la seva condició original, que estigui danyat o li faltin parts per raons alienes a nosaltres.
* Qualsevol ítem que sigui retornat més de 30 dies després de l’enviament.

REEMBORSAMENT (on apliqui)

Et notificarem l’aprovació o rebuig del teu reemborsament. Si ets aprovat, llavors el teu reemborsament serà processat i un crèdit serà automàticament aplicat a la teva targeta de crèdit o mètode original de pagament, en una certa quantitat de dies.

BESCANVIS (on apliqui)

Per a realitzar un canvi de talla o model en la teva comanda, si us plau, envia’ns un correu electrònic a admin@modernets.cat i t’enviarem les instruccions per a realitzar el canvi.

ENVIAMENT

Seràs responsable del cost d’enviament per a retornar i/o canviar els articles. Els costos d’enviament no són reemborsables. Si reps un reemborsament, el cost de l’enviament de la devolució serà descomptat del teu reemborsament.

Depenent d’on visquis, el temps que porti rebre el producte intercanviat pot variar.

Si estàs enviant un producte de valor superior a 75€, hauries de considerar contractar un servei d’enviament traçable o contractar una assegurança per a l’enviament. Nosaltres no garantim que rebrem la teva devolució.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Més info

Acceptar