SAMARRETA SCRATBERRY

A Modernets estem molt orgullosos d’aquesta nova Samarreta SCRATBERRY.

Com a admiradors del ordinador Raspberry Pi, ja sabeu, aquest miniPC de Low Cost que ens permet realitzar moltes coses, en especial als primerencs que volem començar a trastejar l’informàtica i creacions digitals. Fàcil, amb codi obert i amb un preu increïble. Si no ho coneixes encara, et recomanem que li facis un cop d’ull. És molt pràctic i útil.
La pàgina oficial és: https://www.raspberrypi.org/

I per altra banda, tenim un personatge que estimem molt, des de que el vam conèixer a la primera entrega de Ice Age, i partir de llavors sempre present. El incombustible SCRAT.
L’aventurer esquirol prehistòric amb dents forts i morro flexible. Es passa totes les pel·lícules perseguint i mimant el seu gla. Un autèntic enamorat que perd el nord a totes les entregues. És impossible no riure amb aquest personatge simpàtic com pocs.

Aquí el tenim!

És un personatge que enamora a tots els públics per tot el que li arriba a passar i la seva capacitat de superar totes i cadascuna d’elles. Un amor incondicional al seu gla i que compartim amb una empatia total desde el minut 0. Ànims Scrat!

De la unió de les dues opcions, ha nascut la samarreta SCRATBERRY (Scrat+Berry).

Us deixem l’enllaç d’aquesta Samarreta a la Botiga Més Moderneta. https://www.modernets.cat/product/samarreta-scrapberry/

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Més info

Acceptar