Conèixe’ns

Qui som? D’on venim? Quin és el nostre propòsit?

Very difícils aquestes preguntes profundes de vida!

Però si has arribat fins aquí, és que realment estàs interessat/da en conèixe’ns, i això, ja de per sí, mereix un esforç de la nostra part per intentar respondre-les.

Som Somiatruites!

Aquest projecte va néixer el fatídic i nefast mes de març del 2020, sí amics, l’any de la rata per l’horòscop xinés i un any de traspàs, però això rai, en sí, un any recordat especialment per la maleïda pandèmia del Coronavirus. I com tanta i tanta gent durant l’etern confinament a casa, aquest temps lliure que semblava no tenir fi, va fer que creatius com nosaltres, gent que per qüestions de vida hem acabat treballant per un tercer i sovint, no fent allò que realment ens apassiona, haguem tingut l’oportunitat de canviar-ho. Per tant, de la més fosca desgràcia, va néixer aquesta oportunitat. La Botiga més Moderneta dels Modernets.cat.

Si tot va començar amb un putu virus, i una inspiració divina del lleure forçat, actualment ja som un equip de tres persones. El confinament, apart d’ajudar a potenciar la creativitat, l’enginy, la passió pel disseny, per transmetre, per convèncer i per gaudir fent lo nostre, també va potenciar el teletreball a casa i la possibilitat de formar equips amb gent dispersa pel territori. D’aquesta manera, els tres components actuals de l’equip: la Judit, la Montserrat i en Francesc, residim i treballem els tres des de diferents punts de la geografia catalana; Lleida, Tarragona i Barcelona.
Ens falta una incorporació del Gironès, així que la tinguem us la presentem.

Tenim un vici. Ens agrada dormir poc, però somiar molt.

Perquè Modernets?

Modernets és un estil de vida de molta gent de la Generacio Y de vida urbanita. Es podria dir que l’evolució del conegut hipster; no és només una barba frondosa al pur estil de Joc de Trons. Música indie, canviants estils de vestir i mostrar-se, pacifistes, vegeterians, i en definitiva un estil de vida alternativa.

Però el nostre MODERNETS va un xic més enllà d’una sola subcultura urbana, juguem amb la terminologia del nom, no únicament per enfocar-ho als joves presents en les tendències actuals i futures, sinó per generar un nexe d’unió amb totes les altres generacions, diguem-ne, més experimentades (en les quals ens identifiquem amb orgull i satisfacció que diria el monarca). La modernitat no és només futur, també són orígens, fusió i cohesió de totes les generacions, cultures i tribus urbanes que conformem tots els catalans i catalanes.

I això és. Hem creat la marca Modernets.cat per transmetre el què ens agrada expressar ben alt però amb la subtilesa de fer-ho xiuxiuejant:

  • Estètica agradable que ens enamora
  • Missatges de caire seriós, d’humor, reivindicació, reflexió, remember,… Hi ha de tot!
  • Branding que ens ajuda a mantenir l’identitat
  • Ens agrada robar somriures.
  • I ens agradaria viure d’això!

Compromesos

Com a bons Modernets, creiem en un món just, sostenible, lliure per expressar-se, respectuós amb totes les persones, el país i la natura.

Per aquest motiu els nostres productes són orgànics i de cotó 100%.
Creiem en les persones, en el canvi i en que anem per bon camí per ser nosaltres mateixos sempre.

Això és Modernets

Una marca unisex, jove, fresca i divertida. Per a tots els públics, els nouvinguts i els de sempre, els d’aquí la cantonada i els que van de passada. Procurem que sigui una marca especial per a tots. Recuperant aquella part de màgia que sovint, per falta de temps i donat l’excés d’obligacions, hem anat perdent. La il·lusió, la diversió, la irreverència, el punt picant que acaba en mig somriure, la paròdia i la reivindicació per les coses importants i que sentim nostres.

I aixo és Modernets!
Ajuda’ns a fer el somni realitat!

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Més info

Acceptar